Меню
До списку новин

Спростування інформації щодо зупинки будівництва

21 березня 2024

Протягом останніх днів в електронних ЗМІ та соцмережах активно поширюється інформація щодо зупинки Державною інспекцією архітектури та містобудування (ДІАМ) будівництва житлового комплексу Park Life, що зводиться на вул. Генерала Шаповала, 1-3.

У звʼязку з цим, ми хочемо офіційно спростувати цю інформацію та пояснити, що відбулося насправді.

За даними єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, було зупинено дію містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва «Будівництво будівель готельного, офісного та багатофункціонального призначення» за адресою: вулиця Генерала Шаповала, 1-3 у Солом’янському районі м. Києва. Проте, важливо відзначити, що містобудівні умови та обмеження для цього об’єкта будівництва вже фактично реалізовані: розроблена проєктна документація, отримано дозвіл №ІУ013210903187 від 10 вересня 2021 року від Державної архітектурно-будівельної інспекції України на виконання будівельних робіт, який залишається дійсним.

Окремо зазначимо, що згідно положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», замовник має право виконувати будівельні роботи після видачі органом державного архітектурно-будівельного контролю дозволу на виконання будівельних робіт щодо об’єктів, які за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, а документи, що надають право на виконання будівельних робіт є чинними до завершення будівництва.

Ми наголошуємо, що прийняте рішення Державною інспекцією архітектури та містобудування про скасування дії МУО не є підставою для зупинення проведення будівельних робіт на об’єкті будівництва.

Тому наразі роботи на будмайданчику продовжуються на підставі чинного дозволу на виконання будівельних робіт.

Закликаємо представників ЗМІ бути уважними та неупередженими у висвітлені даної теми. Наша компанія завжди відкрита до діалогу та готова до конструктивного співробітництва.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ТОВ "Міськбудальянс",
ТОВ "Смарт девелопмент"

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 499-18-27
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 5/3/2024 становить 39.64 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Park Life. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.