Menu
To the news list

«Наше завдання – знаходити компроміси і правильно реагувати на запити» – Ростислав Мельник

March 07, 2024

Генеральний директор Корпорації Нерухомості Ростислав Мельник роз’яснив правову сторону врегулювання ситуації довкола будівництва поруч Солом’янського ландшафтного парку у столиці в інтерв’ю бізнес-порталу Ліга.

«Якщо ми хочемо жити у правовій та демократичній країні, то свої права маємо відстоювати через мирні переговори або правоохоронні системи. А у Києві сформувалася така культура, що кожен громадянин, якому не подобається сусіднє будівництво, вважає, що він може блокувати і заважати працювати, – зазначив Ростислав Мельник, – Я сам неодноразово зустрічався з людьми, які вважали будівництво незаконним. У нас є вся містобудівна документація».

Він також акцентував: «Будь-які питання можна вирішувати, оскільки ми живемо в демократичній країні, де люди мають свої права, а бізнес – свої. Це нормально, коли те, що я роблю, може комусь не подобатися – наше завдання знаходити компроміси і правильно реагувати на запити».

Як стало відомо із інтерв'ю, КН РІЕЛ планує інвестувати у проєкт реконструкції Солом’янського ландшафтного парку разом із містом та громадою.

Із повним текстом інтерв’ю можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо: ЖК бізнес-класу Park Life – це три будинки змінної висотності, об’єднані триповерховим стилобатом із комерційною інфраструктурою та підземним паркінгом на 486 машиномісць. Нижні рівні паркінгу можна використовувати як укриття, бо в них є споруди подвійного призначення із захисними властивостями. У стилобатній частині заплановано супермаркет, кафе, кав’ярню, профільні магазини, служби сервісу та інші об’єкти побутової інфраструктури. Він зводиться у столиці на вул. Генерала Шаповала, 1-3.

Детальніше про умови продажу квартир ви можете дізнатись в нашому відділі продажу, контакти тут.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ТОВ "Міськбудальянс", ТОВ "Смарт девелопмент"

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 499-18-27
Feedback
The exchange rate as of 7/8/2024 is 40.65 UAH.
Sales departments
Kyiv, str. Konovaltsya, 30
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Park Life. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.